Cik Ziela Suka Panda

Mood Blogwalking ON !!
Thursday, 22 November 2012 | Thursday, November 22, 2012 | 0 comments


Hai..mulakan pagi dengan senyuman :DD 
tapi ade plak yang pagi-pagi
 dah buat orang ................ 


bengang je -__________-"
 


Terok :P


Korang yang letak ChurpChurp dekat blog jangan
 la semata-mata nak naikkan income 
sampai sanggup nak tipu orang lain. Huhu 
dekat emel/url dekat CBOX tuh,letak la url yang 
betol tak payah la nak letak link churpchurp ..
Berkat ke duit menipu korang tuh?? 
 Kalau lah letak link sebenar link blog korang,dapat jugak aku nak
 BW kat blog korang sambil duk baca entry dapat jugak 
aku klik ChurpChurp kat blog..Letak
 banyak-banyak sikit..
Aku memang suka buat keje menge'KLIK nih :DD


MOOD BW ON WEI !! WAIT ME Kay !! :DD

 






Blog Archive