Cik Ziela Suka Panda

Aku.Kamu.Cinta ??
Monday, 12 November 2012 | Monday, November 12, 2012 | 0 comments


Melaka.....oh Melaka...  :'(

Masa berengsot perlahan-lahan dalam alunan manja belantara. Mana semangat hidupku pergi? Kenapa kau tinggalkan diri ini dibawa arus kesepian. Melaka oh Melaka.. Andai dapat ku selongkar Bumi Hijau ini pastiku temui semangat hidupku yang setelah sekian lama menghilangkan diri tanpa khabar berita untukku.. Adakah kamu sihat disana?Bagaimana hidupmu kini? Bisakah kau harungi hidupmu tanpa penerima semangatmu ini. Sedarkah kau bahawa hati ini menitiskan air mata rindu tanpa rela dan mahu.

Semangat Hidupku ........'online-lah' cepat. kenapa lama sangat tak muncul diri?I need you right now. Why you leave me alone?Why? Answer me now...... Walau ramai insan yang muncul dalam diari hidupku ini yang aku nak sekarang ialah KAU.. bosan la.. Facebook sangat tak best dah sekarang.1 saat 'sign in' 1 saat seterusnya 'log out' lepas itu 'sign in' balik. Lepas dah dua 2 saat online , tekan button 'log out' ..

Tak ke sedih hidup macam itu?? Walau ramai mana rakan dekat muka buku yang tegur pon 'no one' ..nak jugak aku yang tegur. Yang korang duk penat tangan tekan button 'Add Friend' buat ape? Tolong tekan button 'unfriend' sekarang. I'm not happy be your friend at all . *sila terasa :P * Tapi tak salahkan korang juga.. Its Okay... Thanks for doing me feel like thats... Keep ingnoring me.. haha...KEEP IT UP :) *sengal je aku ni xD


p/s : Enjoy your day. Im not in mood...haha Bye | Happy blogging ~




Blog Archive