Cik Ziela Suka Panda

Contest Edit Blog Paling Lawa
Friday, 16 March 2012 | Friday, March 16, 2012 | 2 comments

 

Nampak tak banner itu ? Cun kan ? hihi~ Sorry to say, esok tarikh akhir contest ni.huhu~ 
Saya tak rasa blog saya cantik tapi mungkin kemas. Saya baru edit blog ni. Dulu memang serabut dan teruk.
 Boleh tengok-tengok gambar dekat bawah ni. Nie blog saya yang dulu sebelum diedit.


Saya pakai blogskin. hihi~ Senang nak edit sikit. Saya juga tak lupa nak follow blog Yasmin dan like.

Nota kaki : Harap saya sempat menjoinkan diri dalam contest ni. Dah lama tak join contest. Oke bye | Happy Blogging~ Klik banner kalau nak join. Klik churp-churp sekali boleh ? please *monkey eyes* :')






Blog Archive