Cik Ziela Suka Panda

Tempahan header yang ke-3 : Dah siap !!
Sunday, 19 February 2012 | Sunday, February 19, 2012 | 4 comments


Sekian lama tak update.. Dah jadi sarang labah-labah kot blog Misz Panda nie. Minta maaf kepada yang tempah header dekat saya. Saya terpaksa mengambil masa untuk siapkan. Busy dengan sekolah tapi tidak apa header kalian semua dah siap. Saya tak ingat saiz header yang dekat bawah ni sebab dah lama siap cuma tak dapat nak update. Maaf maaf maaf ~~!!





http://i1134.photobucket.com/albums/m614/nurbazilah/mira.png




http://i1134.photobucket.com/albums/m614/nurbazilah/fyra.png


 
http://i1134.photobucket.com/albums/m614/nurbazilah/yasmin.png




http://i1134.photobucket.com/albums/m614/nurbazilah/amieheader.png



Nota kaki : Dah cuci mata tengok header dekat atas ini. Orang lain tak boleh curi sebab dah ade nama korang yang tempah. Kalau ade yang nak tukar yang lain boleh tapi saya tak harap korang guna header ni dekat blog korang. Saya tahu buruk*ayat minta penampar* .Ok baii | Happy Blogging~




Blog Archive