Cik Ziela Suka Panda

Segmen Najwa : Jom Menjala Follower
Sunday, 4 December 2011 | Sunday, December 04, 2011 | 3 comments
Assalamualaikum ^_^


Saya terasa gatal tangan nak join segmen nie =)
Segmen nie untuk menaikkan follower korang. Tujuan utama saya nak join hanya untuk merapatkan ukhwah sesama blogger. Best kalau ukhwah terjalin. Cer korang try. hehe

Tentang saya :

  • Korang boleh panggil sya Zilah saje. Lebih mesra gitu. cewahh
  • Anak jati Batu Gajah,Perak tapi sekarang stay dekat Pahang.
  • Sya baru sahaja menceburi untuk menjadi seorang blogger. Banyak lagi yang saya perlu belajar. Para senior sila beri tunjuk ajak *bow*
  • Minat K-Pop . Tak tahu sebab apa mungkin tarian dorang yang menghiburkan selain rupa yang cun, comel, cute and so on *pape je la ..hehe
  • Umur ? Sweet 14teen tahun nie. Tahun depan dah nak PMR. huhu..seram . Wish me good luck
  • Subjek yang paling minat dekat sekolah BM, BI dan Sejarah. Walaupun result tak gempak tapi tak pernah gagal.  hikhok :D

Nak tag 




Humm..itu je lah ..bye bye =) Happy Blogging 

p/s : Hey you ! Yes you ! You the person who read this entry. You wanna join ? Good2 =) Just click the banner,okay?








Blog Archive