Cik Ziela Suka Panda

Dapat header free from Kak Tasha
Friday, 2 December 2011 | Friday, December 02, 2011 | 0 comments
Assalamualaikum
sudah lama tidak menaip...tiga hari tak dapat tengok blog picisan nie..
Masalah broadband punya pasal...kena panggil orang TM (Telekom Malaysia)
bila dah datang,orang TM check2 broadband tu rupa-rupanya
"Salah masuk wayar je dik" orangg TM cakap dekat my sis. Malu bangat..haha xD

Bila dah dapat online tu ape lagi bukak la blog. rindu punya pasal. Fb memang tak bukak pon.
tup tup bila baca shoutbox dapat mesej dari Kak Tasha

  • tasha ada entry untuk awak link


Bila buka link tu tak boleh..haishh..nk buat camne nie *frust jap
Bila tangok mesej nie try la buka boleh pon *happy like crazy

✿ tasha ✿walking here darling ! :)

Bila bukak jer dapat header free
header yang bawah nie


cantik Kak Tasha buat..simple is beautiful...
memang tak sangka boleh dapat. niat cuma nak rapatkan ukhwah sesama blogger jer.
Alhamdulillah dapat dua2.. thanks a lot Kak Tasha



p/s : Btw,don't forget to visit her blog =) She also nice person.




Blog Archive