Cik Ziela Suka Panda

Aktiviti 3 :Reka Tagline
Tuesday, 13 December 2011 | Tuesday, December 13, 2011 | 10 comments




Saya nak menang. Tak kira nak menang jugak. hahaha.. Tak kisah la menang ke kalah. Asalkan saya sudah cuba yang terbaik.






Tagline

Our awesome friendship is between strangers with full of joy and fun

Maksud ?
saya pon tak tahu -_-' wee~ *okay tipu jer
Persahabatan yang terjalin dalam geng ini hanya dari laman sesawang. Tak pernah jumpa pun. Kita pon tak kenal sikap geng nie macam mana. Tapi, kita tetap seronok dan gila-gila. Tengok la dekat fb. Notifications penuh sebabkan group nie. Hoyeh hoyeh ~ Maksudnya, group nie tak pernah sunyi dan member semua sporting. Malah admin(s) pon tak sombong dan baik.



Logo nie sya dah siapkan. Tu la lambat sikit nak join. Tapi buruk la.



( http://i.imgur.com/xKsRX.png ) *ambil la :D *


- pancake : melambangkan admin tersayang  Kak Mas  *abg Afiq tak boleh nak sayang-sayang.
Tak nak pun * ngee~
- doodle : ambil dekat fb geng fiQ'Ra. Melambangkan ahli-ahli Geng fiQ'Ra yang sporting
dan comel-comel.
- thumbs up : Untuk Geng fiQ'Ra . Best Group Ever. hehe :D

p/s : Tinggalkan komen anda dan doakan saya menang. hehe :D | Happy Blogging~





Blog Archive